HORVÅ-TRENINGER SOMMER 2017

0 Flares 0 Flares ×

Horvå følger skoleruten i forhold til organiserte treninger. Det blir derfor ingen flere fellestreninger der Horvå stiller med en representant som er ansvarlig for rute og tempo. Vi håper du fremdeles vil sykle i ferien og har du lyst å sykle med andre, så møt opp som vanlig og håp at andre tenker det samme som deg. Det er også muligheter for å legge ut innlegg på vår facebook-side og høre om andre vil være med på turer, eller chat-gruppen Sykkel-trening. Hvis klubben har noen organiserte treninger i løpet av sommeren, så legges dette ut på facebook i sommermånedene. Husk at det er lov å nyte livet, være sammen med venner og familie, spise god mat og nyte god drikke i sommer. Prøv å hold kroppen i litt i gang i sommer, men slapp av med god samvittighet. Vi ønsker alle en riktig god sommer!

0 Flares Facebook 0 LinkedIn 0 Email -- Twitter 0 Google+ 0 0 Flares ×